Λίγο πριν.....

Φίλες μου,

πάλι τελευταία και καταιδρωμένη που λέμε τρέχω να σας δείξω αυτά που έφτιαξα πριν λίγο καιρό.Και ενώ πλέον η μπλογκοσφαιρα ζει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς εγώ θα σας πάω λίγο πίσω.

Μέσα στο γενικό τρέξιμο των προηγούμενων μηνών ανανεώσαμε και τα δωμάτια των παιδιών.Στα μικρά εκτός του ότι έφυγε το κρεβάτι του μεγάλου και ανάσανε λίγο το δωμάτιο αλλάξαμε χρώμα και διαρρύθμιση.Έτσι το καθιστικό έγινε πλέον εφηβικό δωμάτιο για το μεγάλο μας.Τα χρώμα κίτρινο,γκρι και μικρές πινελιές θαλασσί.

Και αφού το ολοκληρώσαμε ήθελε ένα μικρό φωτιστικό για το κομοδίνο του διακριτικό στον φωτισμό.Έτσι πήρα γλωσσοπίεστρα μικρά, ριζόχαρτο, καλαμάκια και μαρκαδόρους και έφτιαξα τρεις κύβους που ναι μεν είναι αυτόνομοι αλλά τοποθετόντας τον έναν πάνω στον άλλο δημιουργείς ένα μικρό φωτιστικό που αν του προσθέσεις όπως εμείς φωτάκια μπαταρίας δίνουν ένα ωραίο διακριτικό φως.


Εκτός όμως από το φως ήθελα να φτιάξω και ένα Μινι terrarium και συγκεκριμένα μία βάση για ένα μικρό παχύφυτο που βάλαμε στο κομοδίνο του μαζί με το φωτιστικό.Αυτό έγινε με καλαμάκια από σουβλάκια,τέμπερες για χρώμα και φυσικά το φυτό μας.

Πώς σας φαίνονται;

Σχόλια

  1. Πολύ έξυπνη ιδέα Νάσια μου αυτό με τα γλωσσοπίεστρα!! Και το αποτέλεσμα πολύ ωραίο!!
    Σε φιλώ και καλή βδομάδα να χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως να μην χαθεις με τόσες δουλειες που έβαλες μπροστα σου...
    Πάντως η γωνια αυτή με το φωτιστικο και την γλαστρουλα .. εγινε όμορφη για ενα αγορι που μεγαλωνει..
    Οπως πολύ ομορφα έγινα και τα πλεχτα σουπλα σου τα ζηλεψα... να βγαλω το σχεδιο;...να περνας καλα οτι και να κανεις .. φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιτό και όμορφο το φωτιστικό, αλλά και η βάση για το γλαστρακι. Γεια στα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα και τα δύο αλλά ειδικότερα το terrarium, λόγω της αδυναμίας μου στα παχύφυτα! Καλά να είσαι και να μάς δείξεις και τα γιορτινά σου. Καλές Γιορτές εύχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....